Eladó családi ház Budapest 16. kerület határán, Nagytarcsán

Tulajdonostól eladó a XVI. kerület közvetlen szomszédságában, családias településen, Nagytarcsán eladó igényesen felújított, 10 cm-es hőszigeteléssel, 40 cm-es Porotherm falakkal rendelkező, 300 m2-es telken körbejárható, osztott szintes családi ház alsó, 126 m2-es szintje.  A felső szinten önkormányzati könyvtár található, amelynek külön utcából van a bejárata és teljesen csendes.

Az ingatlan az elmúlt 1 évben kapott új konyhabútort, minőségi split klímákat, újra lettek festve a falak, valamint az elmúlt 2 évben frissen lettek parkettázva a hálószobák és a nappali.
Az ingatlanban jelenleg 5 különálló szoba (3 hálószoba, 1 dolgozószoba és egy mosókonyha/gardróbszoba) van, valamint a konyha mellett egy nagy étkező, amely adottságainak köszönhetően igény esetén akár nappaliként is funkcionálhat. A tágas mosókonyhát/gardróbszobát és a dolgozószobát igény esetén hálószobaként is tudja használni az új tulajdonos. Az ingatlant 2 fürdőszoba, 2 wc teszi még komfortosabbá. A fürdőszobák páraérzékelős elszívóval vannak felszerelve. A fűtésről és melegvízről egy 120 literes indirekt melegvíz tartály, valamint kombi cirkó fűtés gondoskodik. A ház riasztóval is fel van szerelve. Az ingatlanhoz tartozik még a kertben egy közel 8 m2-es, szigetelt tárolóhelyiség. A saját telken akár 2 autó is tud parkolni, a bejutást távirányítóval működő, kovácsoltvas úszókapu teszi kényelmessé.
A környéket hatalmas zöld területek és rendezett családi házak teszik hangulatossá. A szomszédok barátságosak, jó hozzáállásúak. A település közbiztonsága kiemelkedően magas, amelyhez nagy mértékben hozzájárul, hogy jól szervezett polgárőrség működik Nagytarcsán. Pár perces sétával elérhető buszmegálló, élelmiszerbolt, gyógyszertár. A cukrászda, posta, iskola és óvoda 10 perc alatt sétával szintén megközelíthető.
Ingatlanközvetítők kérem ne hívjanak!

Irányár: 58millió Ft

Elérhetőség: 06-20-958-1475