Élőszereplős lesz a Star Wars legújabb sorozata!

A Star Wars legújabb sorozata, mely a Birodalom bukása után játszódik majd, ezúttal nem animációs, hanem élőszereplős lesz, és mindennek a tetejében, még olyan színészekkel is találkozhatunk majd benne, mint a főszereplőt alakító Pedro Pascal, akit a Trónok harcából ismerhetünk, melyben Oberyn Martell szerepét játszotta. Mellette pedig Gina Carano-t is láthatjuk majd, aki a Deadpoolból ismerős, Nick Nolte is nagy névnek számít a filmiarban, és a Rocky filmek Apolloja, Carl Weathers is szerepelni fog a sorozatban. 

A nagy nevek hallatán felmerülhet a kérdés, hogy a főhősünk kiféle, miféle is lesz a The Mandalorian című sorozatban?

Ha egy szempillantást vetünk a sorozatból kijött első képekre, akkor azonnal megkapjuk a választ: Boba Fett és Jango Fett “rokona”. Aki jobban beleásta magát a Star Wars témába, az tudja, hogy ők mind a mandalori bolygóról származnak. Jango Fett egy hirhedt fejvadász, akinek több klónja is van, az egyikük volt Boba Fett, akit Jango örökbe fogadott, és megkülönböztetett a többi klóntól, azaz a génállományát úgy módosították, hogy kvázi természetes módon öregedjen, így kisgyermek kora is volt, és Jango Fett fiaként nevelkedett fel, de úgy, hogy közben apja tökéletes mása volt, azaz ugyan úgy nézett ki. Boba Fettet apja szerette, de emellett kegyetlen gyilkossá nevelte. Boba véreskezű és kegyetlen fejvadásszá cseperedett. Az újjáalkotott birodalom tiszteletben álló gyilkosa lett azután, hogy apjával végzett Obi-Wan Kenobi.

Ebbe a szálba kapcsolódik majd be az új sorozat főhőse, aki Bubához és Jangohoz hasonlóan szintén fejvadászként tevékenykedik, távol az új birodalom irányításától.