Érdemes -e a fúrógép bérlés mellett döntenünk?

Béreljünk -e fúrógépet? Vagy egyáltalán a szerszám bérlésről milyen tapasztalatai vannak az embereknek? Sokan teszik fel ezt a kérdést, azaz ezt tapasztaltam, amikor számomra is aktuálissá vált a fúrógép bérlés. 

Személyes tapasztalatom abból áll, hogy nemrégiben úgy döntöttem, hgoy előveszem fiatalkozi ismereteimet, és összeeszkábálok egy fabútort, egy asztalkát. Tulajdonképpen ez egy kis nyári hobbinak indult esetemben. Még tini koromban azt gondoltam, hogy nekem úgyse való az egyetem, és bár a szüleim nem engedték, hogy ebből fakadóan kimaradjak a suliból, de az érettségire való felkészülés mellett megengedték, hogy elmenjek egy faipari képzésre. 

Míg azt elvégeztem nagyon megszerettem a famunkát, de beláttam, hogy nagyon kemény munka. Emellett pedig az érettségim nem várt módon kiválóan sikerült, és felvettek az egyetemre. Ebből fakadóan a szüleim nagy örömére a tanulás mellett döntöttem, és most van is egy diplomám, kényelmes állásom, de emellett a fa iránti szenvedélyem is megmaradt. 

Most, hogy van időm ezzel foglalkozni elkezdtem farigcsálni a kertben – így jött az asztal ötlete – na és persze a fúrógép bérlésé is.