Fisher klíma, a megbízható középkategória

Az otthoni klíma ma már nem tartozik a luxus kiadások közé, egy átlagos jövedelemmel rendelkező család is bármikor megengedheti magának, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne fontos átgondolnunk a választásunkat. Rengeteg klíma márka és típus elérhető ma a piacon, ezért nem könnyű a választás, de a megbízhatóság és a kiváló ár-érték arány biztosan jó döntési szempont. Egy jól megválasztott légkondicionáló sok kellemetlenségtől kímélhet meg minket.


A Fisher klíma pontosan ezt nyújtja, egy Amerikai székhelyű vállalkozás, aki több, mint 10 éve van jelen a magyar piacon termékeivel. Ez alatt az idő alatt hatalmas fejlődésen mentek keresztül a termékeik, melynek köszönhetően olyan extra funkciókat kaphatunk, mint például az éjszakai mód, öntisztítási funkció, alacsony zajszint és természetesen wifi is elérhető a legtöbb eszközben. Speciális szűrők is rendelkezésre állnak, ezek képesek megkötni a kórokozókat és fertőtlenítik a lakás levegőjét. Habár a Fisher nem tartozik a vezető világmárkák közé, de klímáik a nagyobb márkákkal is bármikor felveszik a versenyt, főleg az akár 6 év garanciával kiegészítve. Inverteres klímáik az extra funkciók és a garancia mellett az energiatakarékosság előnyeit is nyújtják.

Természetesen a funkciók termékenként változnak, mert ahány ember annyi féle igény jelentkezik, a választás megkönnyítéséhez azonban a Klímaváros szakemberei bármikor állnak rendelkezésükre.