Ünnepeljük Batmant!: A sötét lovag 80. születésnapján bunyó, lopakodás és nyomozás vár

Aligha van sokoldalúbb szuperhős Batmannél, a hegyes fülű igazságosztónál, akiért rengetegen rajongunk azóta, hogy 1939-ben bemutatkozott a Detective Comics 27. számában. Zseniális nyomozó, a harcművészetek mestere, gondtalan milliárdos – a 80 év során számtalan arcát mutatta már meg nekünk. Ezekkel a fantasztikus alkalmazásokkal pedig felpróbálhatod az összes álarcot.
A verhetetlen bunyós
Az Injustice 2 Batmanje úgy pörög, rúg és forog, mint a tomboló vihar.

‣ A köpenyes lovag mesteri közelharca életmentő az Injustice 2 csatáiban. Harcolj szemtől szemben a DC-univerzum legnagyobb hősei és gonosztevői ellen Batman különböző alakjaival, a páncélos nindzsától a disztópikus Knightmare-ig. Üss, rúgj, hajíts villanógránátot, és idézd meg a Batwinget is egy megsemmisítő, végső csapáshoz! Supermannek, Méregcsóknak és Gorilla Groddnak esélye sem lesz!

Injustice 2

A lopakodó árnyék
Az Arena of Valor bajnokai már megtanulták, hogy nem érdemes ujjat húzniuk a DC nyolcvanéves, álarcos hősével.

‣ Az Arena of Valor online többszereplős küzdőterén hamar világossá válik, hogy miért kapta Batman a sötét lovag becenevet. Tucatnyi hős közül választhatod Batmant, aki akkor a legütőképesebb, amikor láthatatlanul lepi meg legyengült ellenfeleit. Hogy még fenyegetőbb legyen, 20%-kal gyorsabban mozog, amikor közelít az ellenségéhez.

Arena of Valor

A titkon bolondos
A Lego® DC Super Heroes Chase játékban kis, szögletes autók uralják az utakat.

‣ A Lego® DC Super Heroes Chase-ben egy gyerekbarát Batmannel ismerkedhetünk meg – egy kemény, de mégis mulatságos hőssel, aki Batarang nevű fegyverét akarja előrántani, de véletlenül mégis egy perecet vesz elő. A többi versenyzőhöz – Wonder Womanhez, Villámhoz és Supermanhez – hasonlóan ő is rámpákról ugrat és utcákon száguld végig, hogy elkapja a rajongók kedvenc bűnözőit. A vicces pályák és az újabb és újabb sofőrök megjelenésekor érzett izgalom miatt ez a nem túl komoly üldözős játék tökéletes szórakozás a gyerekeknek.