Teamfight Tactics: Legendás hősök emlékezetes automatikus csatákban.

A Riot Games által fejlesztett League of Legendsnek köszönhetően az online többjátékos csatamező (Multiplayer Online Battle Arena, MOBA) a világ egyik legnépszerűbb műfajává vált. És hogy mivel kedveskednek nekünk ezúttal? A Teamfight Tactics névre keresztelt új, izgalmas auto battler játékkal.

Ez egy valós idejű stratégiai játék, amelyben a League of Legends hősei állíthatók csapatba, és küldhetők automatikus csatába. Toborozz mágusokat és harcosokat, építs belőlük megállíthatatlan sereget, és engedd szabadjára őket a sakktáblaszerű csatamezőn, hogy megküzdhessenek az ellenfél hőseivel.
Állíts csatasorba elég Chrono egységet, és minden szövetséges támadási sebessége megnő.

A taktikai variációk tárháza végtelen. Hőseidet fejlesztheted is, ha többet helyezel el belőlük a mezőn, emellett érdemes adott kasztokra szűkíteni a választást, hogy különleges hatásokat szerezhess. Ha például négy különböző Brawler egységet helyezel el a pályán, mindegyikük 750 extra életerőt kap!

De ez csupán egy példa a Teamfight Tacticsben felfedezhető számtalan csavar közül. További érdekesség, hogy amíg hőseink harcolnak, tündéri Kicsi legendánkkal felvehetjük az elejtett zsákmányokat – nyugalom, nem kell beérnünk az alapvető tárgyakkal, bátran kombináljuk őket, hogy erősebb képességekkel ruházhassuk fel hőseinket. A Sodronyzott mellény és Az óriás öve kombinálásával például miénk lehet a Vörös erősítés, amely minden találat esetén égési sérülést okoz.

Ha még csak ismerkedsz a League of Legends világával – vagy magával az auto battler műfajjal –, a stratégiai gondolkodást és komoly harcokat zseniálisan ötvöző Teamfight Tacticsszel gyorsan belerázódhatsz az ilyen típusú játékokba. A legendád most kezdődik.