Alakítsd újjá az otthonodat

Kétféle ember van: azok, akik nem tudnak elmenni úgy egy bútorbolt kirakata mellett, hogy meg ne néznék maguknak (és ne álmodoznának arról, hogy hová tennék ezt a kanapét vagy azt a tükröt), illetve azok, akiket ez az egész hidegen hagy.

Azok, akik megállnának megcsodálni a bútorokat, és szívesen belekóstolnának a lakberendezésbe vagy a felújításba, ezekkel a játékokkal kézhez kapják a teljes lakásátvarázsolási élményt.
Költségtervezés

A My Home – Design Dreams és a Home Design Makeover középpontjában a felújítás, a költségtervezés és a kiadások követése áll. A játékokban elmesélt történet egy teljes felújításon visz keresztül. Miután aláírod a szerződést, a padlóburkolatokkal kezded, aztán kifestesz, és végül a kanapét is lecseréled. A nappaliban válik igazán élvezetessé a dolog, amikor mini kihívásokkal és „hármas kirakós″ játékokkal kell játszanod, hogy a megszerzett jutalmakkal kinyithasd a maradék szobákat.

My Home – Design Dreams

Home Design Makeover

Az ingatlanbiznisz alapjai

A House Flip nevű szimulációs játék roskadozó házak felújításáról, majd eladásra való meghirdetéséről szól. Amikor elkészül a renoválás, egyszerre több vásárlótól kezdenek el bejönni az ajánlatok. A vevők profiljára kattintva megismerheted az ajánlat részleteit, a családi állapotukat, hogy milyen otthont szeretnének (modernet vagy klasszikust), és te mint eladó döntöd el, hogy melyik ajánlat felel meg a legjobban az igényeidnek. Minél több ház cserél gazdát rajtad keresztül, annál több alvállalkozót vehetsz fel, hogy még hatékonyabb lehess, és még nagyobb tőkére tehess szert.

House Flip

Dekoráció és kellékek

A Design Home realistább játék, amelyben egy bőkezű belsőépítész életét élheted. Élő kihívásokra nevezhetsz, és berendezheted a világ különböző nagyvárosaiban található lakásokat. Nézz körül már berendezett otthonokban, és meríts ötleteket a saját stílusod kialakításához!

A választásaidtól függetlenül jutalmat kapsz a „dizájnértékért″ (Design Value), ami azt mutatja, hogy mennyire esztétikus a beltér, és mennyire sikerült jól felszerelned a lakást. A cél egyszerű: minél több helyiséget rendezel be, annál több luxuskategóriás opciót és jutalmat kapsz.