3d kerítés

Mitől lesz 3D-s egy kerítés?

Napjainkban nagy divattá vált a 3-4D, ismerhetjük a mozikból, szempillásoktól, matricákról csomó területén az életnek felbukkannak ezek, mert szeretjük térben látni a dolgokat. Az ember viszont azt gondolná, hogy egy kerítés már alapból 3D-s. Igen, de lehet még inkább olyan.

 

A táblás kerítések közt van egy olyan típus, melyet 3D kerítésnek nevezünk. Ez a fajta egy olyan fém kerítés, ami nem egyenesen fut felfelé, mint a hagyományos 2D kerítés, hanem vannak beszögellései, azaz kis háromszög formájú hajtások rajta, melyek stílusosabbá teszik a kerítés megjelenését. A 3D kerítés másban nem is tér el 2D variánsától, ugyanúgy keretbe van ágyazva.

Ilyen fém táblás kerítéseket többnyire közterületeken szoktunk látni, sok esetben kutyafuttatók vagy kültéri sporteszközök, sportpályák körül, de ez nem jelenti azt, hogy nem állják meg a helyüket magánterületeken, kertek körül és kerteken belül is. A 3D kerítés gyártmányok masszív kivitelezésűek, nagy teherbírással bíró szerkezetek, így pontosan ahogy bírják a gyűrődést a közterületeken, úgy tudnak biztonságot nyújtani házaink körül. Ezek a darabok azért is olyan népszerűek, mert gondozásmentesek, nem kell őket ápolni, vagy festeni, takarítani, a karbantartási munkálatokat teljesen megúszhatjuk, ha ezeket választjuk.

A 3D kerítés személyre szabható. Nem csak szín szempontjából, hanem a fémháló rácsainak sűrűségének tekintetében is, illetve azt is a megrendelő döntheti el, hogy dupla rácsos kivitelt szeretne-e vagy sem, mely funkció növelheti a kerítést stabilitását és biztonságot nyújtó képességét.