laminált padló nappaliban

Miben különbözik a laminált padló a többi padlótól?

Rengeteg ember álmodik arról, hogy életének valamelyik szakában keményfa padló legyen otthonában – és ez gyakran így is történik. Sokan egyetértenek velem abban, hogy nincs olyan padlóburkolat, amely elegánsabb és extravagánsabb, mint a keményfa. A keményfa padlók nemcsak királynak és stílusosnak tűnnek, hanem minőségükben is sokkal jobbak, mint más padlóburkolatok.

Viszont van egy óriási hátrányuk, mégpedig az, hogy rendkívül költségesek. Mi van akkor, ha egy keményfa padló érzetét szeretné elérni anélkül, hogy egy vagyont kelljen erre rákölteni? Nos, itt jön be a képbe a népszerű laminált padló.

Ez a gyártmány mindent biztosít Önnek, amit egy keményfa padlótól szeretne, de a tényleges költségek nélkül. A laminált padló lényegében többrétegű szintetikus padlóburkolat, amelyet egy laminálási folyamat során olvasztanak össze. A padlóburkolat úgy alakítható ki, hogy a tömör keményfa klasszikus megjelenését és textúráját utánozza, fényképszerű kép felhasználásával, műanyag védőréteg alatt.

Magától értetődik, hogy mivel a laminált padló gyártásához használt anyag szintetikus szálakból készül, sokkal olcsóbb, mint a természetes keményfa padló. Valójában a laminált padlónak a telepítési átlagos költsége Észak-Texasban például akár 50 százalékkal is megfizethetőbb lehet, mint egy keményfa padlóé! Ezenkívül számos üzlet saját laminált padlóburkolatát gyártja, ami segít alacsonyan tartani az árakat és a választási lehetőségeket. Az egyetlen kihívás az lesz, hogy eldöntse, melyik dizájn illik legjobban otthonának és életmódjának dekorációjához.