luxus nappali és műanyag ablak

A műanyag ablak kiemelkedő tulajdonságai, ami miatt kiváló választásnak bizonyul

A műanyag ablak lágyítatlan polivinil-klorid anyagból készülnek, amely az ilyen ablakok és ajtók szabványos anyaga. Mivel sokan szeretik már ezt a nyílászáró típust, nézzük meg néhány nagyszerű tulajdonságát, azok számára, akik még bizonytalanok a gyártmánnyal kapcsolatban.

 

Testreszabhatóság

Általában a legtöbb műanyag ablak fehér színű. A gyártási folyamat fejlődése azonban azt jelentette, hogy a lakástulajdonosok már nemcsak erre a színek korlátozódnak, hanem számos testreszabható színre, formára, stílusra és látványhatásra is számíthatnak, például a fa erezetére. Az üzembe helyező cégek és gyártók most már az Ön kívánt specifikációihoz szabhatják a PVC-termékeket, ami azt jelenti, hogy a műanyag ablakok és ajtók ideálisan illeszkedhetnek otthonába vagy ingatlanába.

 

Biztonság

Egy ingatlan vagy otthon biztonsága minden nyílászáró beépítésnél az egyik legfontosabb szempont. Ez az oka annak, hogy a műanyag ablak felülmúlja az elvárásokat az ultrakönnyű, mégis erős kerettel, amelyet különféle zárkombinációkkal együtt alkalmaznak, és a dupla vagy tripla üvegezésű üveglap megakadályozza a behatoló bejutását.

 

Szigetelés

Az energiahatékonyság mindenki számára a legfontosabb, ha új nyílászárókról van szó, és a felhasznált anyagok megválasztása befolyásolja az otthona ablakainak hő- és energiabesorolását. A PVC alacsony hővezető, ami azt jelenti, hogy helyesen beszerelve zárt levegőrendszert alkot, amely minimalizálja a nem szigetelő anyagok hőveszteségét.

 

Alacsony karbantartás

 

A PVC kevés karbantartást igénylő anyag, ellentétben a természetes anyagokkal, amelyek évente csiszolást, lakkozást és átfestést igényelnek. A műanyag ablakok akár évtizedekig is kitartanak az időjárás jelei nélkül. Az egyetlen karbantartás a szappannal és vízzel történő tisztítás a foltok megelőzése és a szennyeződések eltávolítása érdekében.