Tegye bőröndjét megőrzőbe, és uccu neki!

A Luggage Store Budapest forgalmas utcái mentén létesített üzlethelyiségeket, hogy a hozzánk látogató turisták számára lehetőséget biztosítson a tehermentes városi barangoláshoz. Hogyan? Üzleteinkben felvesszük az Ön nehéz bőröndjét, poggyászát, kézitáskáját, és megőrizzük addig, amíg Ön az utcákat rója. 

Ezzel a módszerrel lehetősége nyílik arra, hogy kényelmesen nézze meg a városunkat, anélkül, hogy a nehéz bőröndjét ide-oda kellene húzkodnia föl-le a metróba, a buszra, a villamosra. Ha mindössze egy napra érkezett hozzánk, ha csak átutazik, vagy ha már töltött itt pár napot, de az utolsó napon a szállodából való távozás után még szeretne egyszer körbesétálni a városban, meginni egy kávét, vagy épp felmászni a Budai várba, ne habozzon! Hozza hozzánk a csomagját, és járja körbe a várost szabadon, tehermentesen, csomagok nélkül.

Cégünk kapcsolatban áll több turisztikai céggel, például szuvenír boltokkal, szállodákkal, járműszolgáltatóval, így több extra lehetőséget is tudunk kínálni, bárminemű turisztikai problémával bátran fordulhat hozzánk!