Tegye bőröndjét megőrzőbe, és uccu neki!

A Luggage Store Budapest forgalmas utcái mentén létesített üzlethelyiségeket, hogy a hozzánk látogató turisták számára lehetőséget biztosítson a tehermentes városi barangoláshoz. Hogyan? Üzleteinkben felvesszük az Ön nehéz bőröndjét, poggyászát, kézitáskáját, és megőrizzük addig, amíg Ön az utcákat rója. 

Ezzel a módszerrel lehetősége nyílik arra, hogy kényelmesen nézze meg a városunkat, anélkül, hogy a nehéz bőröndjét ide-oda kellene húzkodnia föl-le a metróba, a buszra, a villamosra. Ha mindössze egy napra érkezett hozzánk, ha csak átutazik, vagy ha már töltött itt pár napot, de az utolsó napon a szállodából való távozás után még szeretne egyszer körbesétálni a városban, meginni egy kávét, vagy épp felmászni a Budai várba, ne habozzon! Hozza hozzánk a csomagját, és járja körbe a várost szabadon, tehermentesen, csomagok nélkül.

Cégünk kapcsolatban áll több turisztikai céggel, például szuvenír boltokkal, szállodákkal, járműszolgáltatóval, így több extra lehetőséget is tudunk kínálni, bárminemű turisztikai problémával bátran fordulhat hozzánk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük