Kiknek érdemes császárfát vásárolni?

A császárfa egy olyan fafajta, mely több szempontból is ideális választás lehet, sokféle igénnyel rendelkező ember számára. A császárfák viszonylag rövid idő alatt növekednek kisebb cserjéből, hatalmas fává, melyek ideálisak például bútorgyártás szempontjából is, de köszönhetően csodásan szép, és hasznos virágaiknak, még akár méhek legelőjeként is jól szolgálnak ezek a fejedelmi fapéldányok.

A császárfa ideális erdő telepítése céljából is, mivel nyolcévenkénti kitermeléssel tervezhetünk esetében, ha épület vagy bútorfának kívánjuk telepíteni. Egy félhektáros területen ideális körülmények között 100-200 köbméter épület, illetve bútorfa növekedésére számolhatunk, ha 200 fát telepítünk.

A császárfák ezen fajtája hibrid, ezen fajta csodálatosan szép virágzattal rendelkezik, mely fürtös, lila, mint az akácé, és kiváló mézet ad.

Ha nem pénzbeli hasznon szerzésre keresünk fát, hanem kertünkbe szeretnénk gyorsan fejlődő árnyékot adó szép fát, akkor is ideális választás lehet a Császárfa. Ráadásul még kedvező áron is kapható.