Tandem: A pen pal for language learning.

Ha tanultál már idegen nyelveken, akkor jól tudhatod, hogy igazán folyékonyan az képes beszélni, aki anyanyelvűekkel társalog. A Tandem egy nyelvtanulóknak készült közösségi háló, amely pontosan ebben nyújt segítséget.

Első lépésként létre kell hoznod egy profilt, ahol megadod a beszélt nyelveidet, az elsajátítani kívánt nyelveket, valamint a kedvenc beszélgetési témáidat (zene, utazás, időjárás stb.).
A Tandem segítségével anyanyelvűekkel társaloghatsz.

Más Tandem-felhasználókat kereshetsz, akikkel szöveges üzenetekkel vagy videóbeszélgetés keretében társaloghatsz az alkalmazásban. A szűrők segítségével csak anyanyelvűekre vagy egy adott helyen élő felhasználókra is kereshetsz (így például brazíliai portugált tanulhatsz egy braziltól).

A Tandem a jég megtörésében is segít. Amikor először írsz valakinek, az app lefordíthatja a szöveget. És ha már megismerkedtetek, átválthattok videóbeszélgetésre.

A Tandem emellett nyelvtanárt is segít találni – minden korrepetálást nyújtó felhasználó alapos ellenőrzésen megy keresztül. Az időpontokat az alkalmazáson belül egyeztethetitek, a fizetést pedig Apple Payen keresztül bonyolíthatjátok le.

Ha nincs elegendő, a kritériumoknak megfelelő csevegőpartner, az új felhasználók várólistára kerülhetnek. Aki havi előfizetést vásárol, annak nem kell kivárnia a sorát, és ezzel a fejlesztőnek is segít, hogy ingyenesen nyújthassa az alapszolgáltatást mindenkinek.