nemzetközi szállítmányozás

Milyen lehetőségei vannak a nemzetközi szállítmányozásnak?

Időről időre megkeresnek minket külföldről emberek, akik szeretnék, ha elvállalnánk, hogy termékeket szállíttassunk ki nekik, mert tetszik nekik az áru, amit kínálunk. Azonban nem minden esetben volt egyszerű megoldani a szállítást olyan formában, hogy az nekik is megérje, hiszen a nemzetközi szállítmányozás meglehetősen drága és hosszú ideig is tart.

Egyes esetekben mégis kivételt tudunk tenni és elszállíttatjuk a terméket a vásárlóknak, de ilyen esetekben segítséget szoktunk kérni hozzáértő szállítmányozóktól, egészen pontosan a Mag-Log cégtől, akik többek közt a nemzetközi szállítmányozás különféle megoldásaival, lehetőségeivel is tisztában vannak, ezért rájuk merjük bízni a döntést, hogy milyen opciót érdemes választanunk az adott munka elvégzésére.

A nemzetközi szállítmányozást végezhetik vonattal, repülővel, autókkal, illetve vonattal is, a távolság és a földrajzi elhelyezkedés kérdéskörét megvizsgálva. A cél minden esetben pusztán annyi, hogy megtalálják azt a járművet, melyre felfér a mi termékünk, mellyel biztonságosan, sérülésmentesen szállítható, illetve amelyik árban is megfelelő. Sok Magyarországon is elérhető cég van, akik igazából külföldi cégek hazai leányvállalatai. Ilyen esetben nagyobb az esély a kedvezményes árak megszerzésére.

Ha befelé érkezik szállítmány, akkor azok szintén ezekkel a szállítási módokkal érkezhetnek. Sok áru mondjuk Kínából jön Európába és ezek a termékek sok esetben nagy hajóval érkeznek. Az ilyen nemzetközi szállítmányozás már egy magasabb szintje a szakmának, ilyenkor világszerte szállítják nemzetközi kikötőkbe, csomópontokra a termékeket.