5 gyors Mario Kart Tour-tipp

Izzítsd a motort! A Mario Kart Tour veszélyes pályáit csavarok, kanyarok és kiélezett versenyhelyzetek tarkítják. Csak nem sikerül elsőnek célba érned? Hadd adjunk egy kis extra löketet tippjeinkkel.
1. Szerezz boostot

Szedj fel minden Item Boxot – pláne, ha a sor végén kullogsz. Egy ügyesen időzített Bullet Bill vagy egy Triple Mushroom sebességfokozó hamar lendületbe hoz. De ne menj túl közel az előtted haladóhoz, ha ugyanis ő hamarabb szerzi meg az Item Boxot, neked már nem lesz esélyed megkaparintani, mielőtt újra megjelenik.
Ha már a driftelés ásza vagy, csak pár pillanat és szikrázó élményben lesz részed.
2. Szikrázz

Ha a pályák ásza akarsz lenni, nem árt, ha megtanulsz ügyesen driftelni. Ehhez a szélsebes mozdulathoz csúsztasd járgányod éles kanyarba, majd tartsd lenyomva az ujjad, míg a kerekek füstölni nem kezdenek, végül engedd el, ha már látod a szikrákat. Ha még intenzívebb löketre vágysz, tartsd lenyomva ujjad mindaddig, amíg a szín kékről narancssárgára (vagy Manual Steering módban rózsaszínre) nem vált.
3. Ne feledd a kombókat

A Mario Kart Tourban a Grand Starok segítségével tudsz ajándékokat és pályákat feloldani. De hogy kaparinthatod meg őket? Szerezz bónuszpontokat a versenyeken! A siklórepülés, az érmék gyűjtése és az akadályok összezúzása felpörgeti pontszámod, de a valódi trükk a kombókban rejlik: használd a különféle tárgyakat és drifteket, hogy egy csomó apró mozdulatot egyetlen hosszú sorozattá változtass.
Az ugratások és a sebességlöketek könnyen kombókat eredményeznek.
4. Válassz okosan

Megtaláltad a kedvenc karaktered? Azért ne ragaszkodj foggal-körömmel hozzá. Megvan, hogy mely járgányok, siklórepülők és karakterek mely pályákon ügyesebbek. Ha jól választasz, az drasztikusan növelheti bónuszpontjaidat, és megsokszorozza a kombókat. Sőt, extra tárgyak is üthetik a markod!
5. Maradj nyeregben

Ha nem vagy magabiztos a volán mögött, szinte garantált, hogy nem nyersz, szóval menj a beállítások menübe, és végezz el néhány finomhangolást. A Smart Steering és az Auto-Item például szuper opciók lehetnek a kezdő játékosoknak, míg a Manual Driftet és a Gyro Handlinget a tapasztalt veteránok jobban ki tudják használni. Ha pedig kicsit jobban akarsz látni, próbáld ki a fekvő (Landscape) módot. Meglátod, milyen hasznos!