kárpittisztítás

A gyerekeim pajkossága és a kárpittisztítás

Véleményem szerint csodálatos dolog szülőnek lenni és valóban elismerem, hogy az ember hajlamos nagyon elfogult lenni a saját gyerekeivel kapcsolatban. Pedig mindannyian tapasztaljuk, hogy messze vannak a tökéletességtől a gyerekek, de a szeretet segít elfedezni a hibáikat és meglátni bennük a jót.

A mindennapok ilyen szempontból könnyen kijózanítják az embert az illúzióból és mikor újra a kárpittisztítás a feladat rádöbbenünk, hogy néha a pajkosságuk felülírja az engedelmességet. Néha ennek kisebb következményei vannak, viszont néha újra kiborulnak és kiömlenek dolgok a kanapéra vagy a fotelre és akkor újra abban kell reménykedni, hogy ezúttal is sikerül majd megoldani a kárpittisztítást. A mi esetünkben elérkezett az a pont, amikor ezt már nem tudtuk megoldani, akkora műalkotást hoztak össze a gyerekek. Persze nem tudtam rájuk haragudni úgy megalázkodtak és kedveskedtek utána, viszont attól még nyitott kérdés volt a kárpittisztítás mikéntje.

Ezek után azt tettük, amit a legtöbb 21. századi ember tesz, amikor valamire keres egy megoldást, elővettem az okostelefont és az interneten keresgéltem olyan vállalkozásokat, akik tudnak segíteni a kárpittisztításban lehetőleg baráti áron. Miután átgörgettem sok olyan cikken, amelyek otthoni módszereket ajánlottak sikerült egy jobb kulcsszóra rákeresnem és így találtam meg a WeClean vállalkozást.

Mint kiderült számos ilyen esettel találkoztak már és a kárpittisztítás számukra nem jelent kihívást. Valóban pompás munkát végeztek és még nem is került nagy összegbe, így már nyugodtabb vagyok mikor a gyerekek az asztalnál játszanak a kávé vagy az üdítők közelében és tudom, hogy ha esetleg a kanapén kötnek ki oda nem illő anyagok, akkor is van egy nagyszerű megoldás a hatékony helyreállításához.