FFP2 szájmaszk orvos kezében

FFP2 szájmaszk minden vakolatra

Bár a cím csalóka, valójában itt arról van szó, hogy ha ilyen jellegű munkát végzel, különösen indokolt az FFP2 szájmaszk használata. Mivel olyan céget tartok fenn, amely vakolással és mázolással foglalkozik, bizton állítom, hogy a mindennapos több kg keletkező port és füstöt nem lehet megúszni.

Ha már ők a zaklatók ilyenkor, célszerű felvenni velük a küzdelmet, méghozzá a leginkább ellenálló eszközzel. Máskülönben ezen anyagok a mindennapos belégzése bármilyen szervezetet, tüdőt megpróbál, hova tovább, fulladásos rohamot is képes okozni. Ennek jeleit hamar észleltem én is, és mivel nem bíztam meg az egyszerűbb orvosi maszkokban, nyomban FFP2 szájmaszkot kerestem az interneten.

Az FFP2 szájmaszkokról ma már közismert, hogy a kívülről behatoló szennyezőanyagok, kórokozók ellen is hatékony védelmet nyújtanak. Miután megmártóztam több webshop kínálatában, az Elit Safety áruháza fogott meg, mivel könnyen tudtam eligazodni a kínálatban. A cég többéves rutinnal rendelkezik ennek értékesítésében, emellett bővített kínálattal rendelkeznek, mivel a BLS Group olasz gyártású termékeivel, ez merőben új volt, az összes addigi áruházhoz képest.

Ezekkel együtt, gyakorlatilag mindegyik FF2 szájmaszk ideális választás ilyen helyzetre ezek közül. Elsősorban mert hermetikusan zár, mivel szabadon beállítható bármilyen fejmérethez, és ahhoz illeszkedik. Szeleppel ellátott típus esetében a szelep megfelelően képes szűrni, ez tiszta légmozgást biztosít maszkon belül, valamint nem áll fenn a veszélye, hogy bármikor is eltömődik. A másik, amiért a szelep aranyat ér, hogy a napi több órás munka gyakran nagy hőségben történik, és így nem fülled be a maszkom semmilyen melegben, amellett a bepárlás sem áll fenn. Az FFP2 szájmaszk szerintem a megfelelő jelölt minden ilyen típusú munkára, az Elit Safety készséggel áll rendelkezésünkre!