kültéri műfű

Tartós állapot a kültéri műfű által

Ha ráuntál, hogy folyamatosan gondozni és cserélni kell a gyepet, mert elszárad, barnul, kikopaszodik, és folyamatos időt, energiát, pénzt emészt fel, válassz a kültéri műfüvek közül a Műfűplacc weboldalán.

A cég áruházában rendre kiválaszthatod a számodra megfelelő típust sűrűség, puhaság, szálmagasság, és színárnyalat alapján. A kültéri műfű nevéhez méltóan, kifejezetten külső helyeken funkcionál rendkívül jól, bármely szempontot vesszük. Először is kikezdhetetlen anyagból készült, így gyakorlatilag minden kiképzést kiáll. Ideértve a kedvezőtlen időjárási viszonyokat (erős esőzést is), valamint a háziállatok vagy gyerekek hancúrozását, heverését is.

A kültéri műfű emellett rendkívül költséghatékony is, tekintettel rá, hogy egyszer kell beruházni rá, utána viszont – a hagyományos gyeppel ellenben – semmiféle karbantartást nem igényel. Ennek köszönhetően jelentős további összeget, időt, energiát spórolhatunk meg vele. Mivel tartós az anyaga, mindvégig megőrzi élénk zöld színét is, amellett, hogy a műfű akár 15 évig is használható.

A kültéri műfüveket antibakteriális védőréteggel látták el, így nincs kiszolgáltatva a termék semmiféle vírusnak, baktériumnak. Emellett az emberi egészségre ártalmas anyagokat sem tartalmaz. Családoknak, állattartóknak egyaránt komfortos megoldás, hiszen maximális kényelmet biztosít mind kültéri játékok, mind heverés, szundikálás céljára. Ráadásul a kültéri műfű nem okoz sarat, így sokkal tisztább, mint a természetes fű.