lovas webáruház, lovas akadálypályán

Az Anli House lovas webáruház

Az Anli House lovas webáruház alapítását többek között a tulajdonos lovak iránti régóta érzett szenvedélye inspirálta, amely már kiskorában jelentkezett nála. Saját lovasként és nézőként szerzett tapasztalataiból merített, és a kezdetektől fogva arra törekedett, hogy minőségi lovas árukat szerezzen be a lovas webáruház kínálatába.

Eltökéltsége győzött, és az Anli House beváltotta ígéretét, hogy a lovas szakma minden ágához, ló és lovas számára egyaránt megfelelő minőségű termékeket kínál, elsősorban Magyarországon, de elérhetőek ezek természetesen nemzetközi szinten is. Vannak lovas webáruházak, amelyek számos díjugrató eseményen vesznek részt egész évben szponzorként. Minden esemény alkalom arra, hogy bemutassák exkluzív márkáikat, ügyfeleik pedig felfedezzék a termékek széles választékát. Ez pedig egy fontos célkitűzés lehet a hazai vállalkozás számára is.

Teljes méretre készült, egyedi termékeket is kínálnak – a lovaglócsizmáktól, dzsekiktől, ingektől és lovassisakoktól az egyedi szőnyegekig, nyeregbetétekig és istállótartozékokig a ló számára, amelyek mindegyike egy megbízható minőséget képvisel. A márkás nyergeikkel nyeregszerelési szolgáltatás is elérhető, valamint tanácsadás az egyes lovak és lovasok számára megfelelő bitek és kantárok tekintetében.

Ötletként egy saját üzlet megnyitása is kiválóan hangzik, ahová várhatják az ügyfeleket, hogy megtekintsék az új és ihletett kollekciókat, amelyek mindegyikét a tulajdonos vagy a szakemberek válogatnának ki. Persze ezek mind olyan termékek lennének, amelyek a lovas webáruházban is elérhetőek. A tulajdonos minden tekintetben az élen áll, legyen az üzlet, a versenypálya standjánál vagy az exkluzív lovas webáruház kulisszái mögött, aki a lovas életmód változó igényeivel és a lovak iránti szeretetével figyeli az egyedi vásárlási célpontokat.