Széldzseki

Széldzseki az ősz hőse

A cégben is eljött az ősz, és nem akartuk, hogy a kinti munkavégzés embereink egészségének rovására menjen, így megkerestük a Pólóügynök webáruházat, hogy megnézzük a kínálatukat a széldzseki területén.

Szerencsénkre minden méretben és többféle színben találtunk kapucnis széldzsekit, így összeírtuk hányféle, hány darab, és milyen méretekre lenne szükség majd feladtuk a rendelést. Külön értékeltük, hogy a Kariban és a GIldan márkák is megtalálhatók voltak a széldzseki kínálatban, amiket eddig csak drágább helyeken találtunk meg, itt viszont meglepően jutányos áron juthattunk hozzá. A széldzsekik megrendelésén túl arra is lehetőségünk adódott a webshopnál, hogy a cégünk logóját rányomtatással megjelenítsük valamennyi újonnan beszerzett dzsekin.

Ezt egyébként többféle technikával végzi a cég, mi ezek közül a szitázást választottuk. Ez különösen cégek esetében egy igen kellendő opció, ha logónyomásról van szó, az emblémázás egy régóta alkalmazott verziója, és sokféle anyagtípus esetén is alkalmazható, így mi is jól jártunk vele. Emellett az ezzel legyártott minta nem töredezik a ruha hajtogatása során, és élénk színek is jellemzik, maga a nyomtatott anyag pedig rendkívül tartós is, így hosszútávon bevásároltunk ezzel a lehetőséggel. A mi esetünkben azért is jó megoldás, mert akik nagy tételben rendelnek, azoknál ez a nyomtatási forma nagyon költségtakarékos megoldást jelent. Minden új széldzseki megbízhatóan használható, és a rákerült logó méltón képviseli cégünket ilyen formában is.