család és szőnyeg

Szőnyeg egyedi méretben

Ha tisztában vagyunk a szabvány méretekkel, azonban ezek nem illenek bele abba a térbe, ahova keressük a tökéletes darabot, akkor érdemes az egyedi rendelés mellett dönteni.

Mivel azonban ezt részletes egyeztetési folyamat előzi meg, a pontos paraméterek ismerete és sok-sok egyéb részlet, így tényleg érdemes előtte alaposan utánanézni az elérhető szabvány méreteknek. A Szőnyeg Textil oldalán rengeteg szabvány méret érhető el, a legkisebbtől az egészen nagy kivitelezésig!

Gyönyörű a kínálat is, mind színekben, stílusban és méretekben is rengeteg itt a lehetőségünk! Mivel külön méret szerint is rá lehet szűrni a keresésre, így érdemes tényleg végignézni az összes elérhető méretet, hogy csak ezek kizárásával kezdjünk neki az egyedi tervezésnek és rendelésnek. Mert ez bizony kissé macerásabb terep lesz számunkra.

Bár vannak, akik szeretik az ilyen kihívásokat, és bátran állnak a szervezési részletek összes csínja-bínja elé. Maga a szőnyeg méter ára is több tényező függvénye, melynek több befolyásoló szempontja van. Ilyenek például a szőnyeg anyaga, vastagsága, szálhosszúsága mérete, szövése, és előállítása, ezen belül is, hogy kézzel vagy géppel készül adott szőnyeg. Hiszen, hiába beszélhetünk teljesen ugyanakkora méretről, teljesen más az ára egy géppel készült szintetikus kiszerelésnek, mint egy kézzel készített keleti és shaggy példánynak.

A minőség és az elkészítés módja a szőnyegnél sokat jelent az árakat tekintve, mint minden más árucikk esetében is. Ezért érdemes átgondolni a számunkra fontos részleteket, mi az, amihez ragaszkodunk, és mekkora költséggel rendelkezünk a tervezéshez.